Bilder

Bukkene Bruse 2008 - Rekord

Her kan du se egen bildeserie fra Rekordgruppa under Bukkene Bruse 2008. Espen Rykk ble utfordret av GSK`s Mafiso til å bytte fra Gr1 til Rekord. Hvordan skulle dette gå? I samme felt som Thor Hushovd, Turbo T, Jageren, Mads Kaggestad, Grødum, Gisle Johnsen osv...


Gisle Johnsen leder an Rekordgruppa opp Grøslekleivene! Stor fart i gruppa og feltet er samlet...!
Mads Kaggestad ser vi sitter fint med i fjerde posisjon, bak to ACC-syklister! Hvor er Espen Rykk? Er han med?


Turbo Tengel (GSK) i flott driv oppover bakkene, like bak "Jageren" fra Dølemo IL!
Farten er over 20km/t på dette tidspunktet, og bakken er virkelig bratt akkurat her...!
"Kjøpt meg nye strømpebukser før rittet i dag, uttalte Tengel før start. "Bestilte de på nett hos Ellos, og fikk postpakke i går, i grevens tid må jeg si. Gode og varme og sitter som et skudd", kommenterte Tengel videre.


Litt lengre bak i Rekordgruppa kommer Rykk! I følge han selv var pulsen stort sett godt over 90% opp Grøslekleivene, og ikke en gang viste speedometeret under 20km/t opp den lange bakken!
"E trodde Polarklokka skulle eksplodere i Grøslekleivene", uttalte Rykk med et smil etter målgang!


"Spennende med Espen Rykk i Rekordgruppa", kommenterte Sportsdirektør Stanley før start. "Synes jaggu vi har tatt solide steg, kun 1,5 år etter at klubben ble stiftet"...!  "Tror nok Hard Roxen min til 10lapper var den billigste sykkelen i rekordfeltet, uttalte Rykk med et smil. "Ikke mye aluminium der i gården, haha"

 


Feltet nærmer seg toppen av bakken, og alle henger med. Vi ser blant andre Linda Larsen i GSK-outfit til venstre i bildet og Thor Hushovd i sort jakke like bak. Det skulle forøvrig vise seg at flere måtte slippe hovedfeltet på toppen av Grøsle, deriblant Espen Rykk og Linda Larsen ++...!


Rekordgruppen startet en time etter Gruppe 1. Vinner ble Mads Kaggestad, som i ensom majestet strakte armene i været over mål-linjen. Den tidligere CA-proffen imponerte da han rykket fra resten av feltet og parkerte resten av rekordgruppa!


FOCC-medlemmene ventet spent på deres kaptein i målområdet. Rekordgruppen var stappfull av eminente sykkelryttere fra øverste hylle. Hvordan hadde dette gått? Hvor ble det av Rykk Ribe? På bildet til venstre ser vi mannen som blir nr. 2 bak Kaggestad. Til høyre ser vi det kjempes om 3. 4 og 5 plass. Vi kan bl.a. skimte Turbo Tengel til lengst til høyre i bildet spurte mot en fin plassering. 


Det ble en fin 6.plass på Turbu Tengel i dag! Meget bra, med tanke på at han tidlig i løpet punkterte. Heldigvis fikk han drahjelp av Oksen fra Grimstad for å innhente feltet, slik at han kunne kjempe om seieren!


Hushovd trillet rolig og smilende over mål sammen med hovedfeltet.
En fin dag på jobben! Lurer på hvor mange hamburgere Thor unnet seg etter løpet?


Espen Rykk kom sammen med bl.a. Linda Larsen mot mål. Linda ledet an spurten på oppløpet med Rykk på hjul.


Like før mål er Espen på vei forbi Linda! Vi husker alle Lindas blogg uka før Bukken! Vi refererer:
"Uansett gutter, e knusere dere på Bukken"!!! Vel vel Linda; Du må nok svælg de ordan! :-)


Espen fornøyd med dagens innsats! "E hang med opp Grøsle, men på toppen sa det stopp, og e mista teten", kommenterte Rykk. Flere enn meg fikk heldigvis problemer i den tøffe bakken, så vi dannet en baktropp! Vi holdt sammen til mål, men e slo heldigvis Sykkel-Linda i spurten", smilte Rykk lurt.  


Linda Larsen ble intervjuet av TVN sine journalister om dagens løp, og måtte bittert forklare hvorfor hun ble slått av FOCC's kaptein Rykk. "E gjorde det e kunne på oppløpet, men Rykk ble for sterk i dag" Men neste gang ska e knus`an, den oppblåste blæren han er", kommenterte hun videre. Utover dette var hun fornøyd med et bra ritt og et flott arrangement.


Slutt-tiden til Rekordpuljen ble 2.16.48, mens Espens baktropp kom inn på tiden 2.29.36. Dermed slått av Gruppe 1-pulja med litt over 2 minutter. Tyder på at nivået i Gruppe 1 holder meget bra nivå!