Nyheter

Mens GSK, ACC, Otra & Co spiste seg fete i jula, befant FOCC seg i spinningsalen!

FOCC hadde samlet flere av medlemmene til en felles spinningøkt i romjula og Spenst sine flotte treningsfasiliteter på Stoa var arenaen. Vår egen Kimmy Kleiva var instruktør og ledet den tøffe intervalløkten med jernhånd. Musikken hadde Stanley komponert, skreddersydd Kimmys ønsker, samt FOCC-guttas musikksmak. Dermed ble det en økt med både heavy metal, pop og rock  -  ja, til og med litt julemusikk for å komme i den rette stemningen. Det var en strålende treningsøkt og de fleste viste lovende form.

 


Til tross for julefri og helligdager i romjula, var flere av FOCC-medlemmene å finne i Spinningsalen på Spenst. 


Normalt er blant annet Dag Otto instruktør på Spenst. Men pga julefri måtte FOCC ty til sin egen eminente spinninginstruktør, nemlig Kim Kleiva Klatremusa. Her i skreddersydd instruktør-outfit for anledningen.


9 FOCC`ere,  inklusiv instruktøren, hadde funnet veien til Spenst denne dagen. Kim hadde lagt opp til en hard intervalløkt på over 1 time. Til og med spinningmusikken hadde FOCC komponert selv!


Rykk trives aller best når han sykler ute i guds frie natur, men storkoste seg på FOCCs felles spinningøkt.
Espen var selvsagt ikledd full FOCC-outfit, fra topp til tå...!


Alltid de tøffeste som sitter på fremste rad i spinningsalen! Til høyre ser vi Haakon på sin aller første treningsøkt sammen med FOCC etter overgangen fra sykkelklubben Frøy.


Dette var Krises debut i en spinningsal. Han var spent før treningen, men klarte seg meget bra! "Dette var knallgøy og blir garantert ikke min siste spinningøkt", kommenterte Krise. Til høyre på bildet ser vi Karl viser god form, samt solid og fin spinningteknikk. Neppe hans første møte med en spinningsal dette.


Stanley koser seg som vanlig i spinningsalen og er ofte å finne på spinning i Oslo med instruktør Kimmy Kleiva. Stanley hadde forøvrig komponert dagens musikk, som var en flott blanding av julesanger, heavy metal, dance, pop og rock. Til venstre ser vi Moose da Goose sin flotte teknikk på spinningsykkelen, og alltid i takt med musikken, selvfølgelig!  


Ket Komet i godt humør og synes det var deilig å få trent litt sykkel igjen! "Blitt lite sykkeltrening i det siste. Jeg har ikke kommet ordentlig i gang enda. I vinter har det vært mest alternativ trening for mitt vedkommende", fortalte Ket Komet etter spinningen! Til tross for dette, viste Ket gode takter og kommer nok i god form før sesongen får vi håpe.


Espen Rykk i full konsentrasjon eller er han kanskje sliten? Ket Komet ser ihvertfall ut til å ha tunge bein akkurat her! 


Kim Instruktør kjører et hardt løp! Han var flink til å inspirere og motivere alle deltakerne til å gi alt de hadde før spinningtimen var omme! "Kom igjen nå guttå, gi det siste nå, ribbeflesket skal vekk", skrek Kimmy!

 


"Kjempeinitiativ dette, kommenterte Karl like etter den knallharde spinningøkten! Han klappet fornøyd, og var nok stolt over sin sønns solide innsats som spinninginstruktør. "Dette var moro", sa Ivar. "Kim var en god instruktør. Nå e æ sulten, og ska rett heim for å spise nudler. Viktig å spise etter trening", smiler Ivar.

Onsdag 26 des 2007Alle (306)
2021 (1)
2019 (4)
2018 (1)
2017 (8)
2016 (18)
2015 (31)
2014 (22)
2013 (19)
2012 (23)
2011 (20)
2010 (26)
2009 (41)
2008 (45)
2007 (43)
august (6)
juli (3)
juni (7)
mai (6)
april (7)
januar (2)
2006 (4)
LocaToWeb - GPS sporing i sanntid til din mobil