Nyheter

Stanley på treningstur til Sweden for å handle bacon!

Stanley sykler til Sverige for å handle baconJobben min skulle ha samling på firmahytta denne helgen. Hytta ligger ved kysten like etter svenskegrensa! Undertegnede bestemte seg for å sykle til hytta som en kompensasjon for dårlig samvittighet, i og med at det ville bli en del rødvin til maten denne helgen! Treningen må jo opprettholdes, så jeg bestemte meg for å sykle til Sweden!  
I utgangspunktet trodde jeg det var en enormt lang reise… men etter å ha studert NAF ruteplanlegger på nettet, viste det seg at jeg måtte sykle 15 mil for å nå målet. Ikke all verden, men en fin treningstur alene! Jeg gledet meg! Kjøpte 4 bananas, noen sjokolader og fylte flaskene med vann! Sweden here I come!

Turen gikk smertefritt i det fantastiske vårværet, helt til jeg hadde passert 115km…
Da sa det PANG… og jeg punkterte! Kun 3km før svenskegrensa! Skandale! Da hadde jeg hatt en suveren tur og bra snitthastighet (29km/t)…
 
Jaja, tenkte jeg, da er det bare å sette i gang å lappe ”shiten”!
Det gikk fort å bytte slange, og med min nyinnkjøpte patron med luft var saken enkel!
På 4 minutter hadde jeg byttet slange, og med patron-luft var dekket fullt på 2 sekk! Fantastisk greie!
 
Dessverre hadde Stanley gjort en tabbe! Selvsagt! Jeg er ingen teknisk begavenhet! En del av dekket var ikke kommet ordentlig rundt felgen, slik at jeg måtte slippe ut luft igjen for å få satt dekket på plass. Sånn går det når en skal være så kjapp! Når jeg da skulle pumpe opp dekket igjen, var patronen TOM! SKANDALE! Hva gjør jeg nå? Amatør tenkte jeg! Heldigvis lærer en av slike tabber!
 
Ikke noe annet enn å ta beina fatt…. For over svenskegrensa skulle jeg! Koste hva det koste ville…! Men aller først tok jeg turen innom et næringsområde i Halden for å lete etter en sportsbutikk, uten hell….! Deretter spaserte jeg til nærmeste bensinstasjon, men ingen hjelp å få her heller. Siste forsøk var en Spar Kjøp like før Svinesund, men heller ikke her var det hjelp å få. Ikke bra!
 
Da var det ikke annet å gjøre enn å ringe min kollega, og be ham hengte meg! Kjipt øyeblikk! 

Uansett, fikk 115km i beina og en god økt....! 


   Stanley suser gjennom Østfolds dype skoger og passerer bondegård etter bondegård.   Lang lang veg så langt øye kan sjå.... Flott å sykle her!   Spydeberg Sentrum. Heimstaden til Rally Solberg-brødrene!   Her passerer jeg Glomma...   På vei mot Sarpsborg. Like etter jeg hadde passert Skiptvet.   Kjøtt og flesk og billig tobakk bare 14 km unna!   3 km før Svinesundsbroa sa det PANG!   Det sure øyeblikket, da min kollega Atle måtte komme å hente meg! Kom meg dermed aldri til Sverige! 
   Men dette er ikke siste gang jeg sykler denne ruta, for den var helt topp! Next time skal jeg ikke punge! 
  
Fredag 04 mai 2007Alle (306)
2021 (1)
2019 (4)
2018 (1)
2017 (8)
2016 (18)
2015 (31)
2014 (22)
2013 (19)
2012 (23)
2011 (20)
2010 (26)
2009 (41)
2008 (45)
2007 (43)
august (6)
juli (3)
juni (7)
mai (6)
april (7)
januar (2)
2006 (4)
LocaToWeb - GPS sporing i sanntid til din mobil