Nyheter

Påsketrim - felles sykkeløkt med GSK og CO

Det var tid for første felles sykkeløkt i påska! Omtrent 25 spreke syklister fra henholdsvis GSK, FOCC og Dølemo hadde møtt opp i Kryssen kl 10. Alle var superklare for en lang sykkeltur i strålende sol og flotte forhold. For enkelte var dette årets første tur ute med racersykkel.   


Mafioso, Linda Larsen og CO diskuterer hvor turen skal legges i dag! Pga fare for litt glatte veier i morgentimene, bestemte Linda at vi skulle sykle langs kysten! Vi ender opp i Jomås (?) ca.1mil nord for Froland. Frolandskysten kan anbefales! :-)


Espen Rykk og Karl Kleiva fra FOCC var blant de mange oppmøtte i Kryssen! Rykk, som bor i Stavanger har syklet ute i hele år på sin terrengsykkel, mens Kleiva har mest holdt seg innendørs i spinningsalen! Begge var enige i at det skulle bli HERLIG å lufte raceren igjen! "Dette har jeg gledet meg til, forteller Karl til fotografen.


Feltet på vei innover mot kysten (Froland). Tengel i front...! Han liker seg der gitt!


Ket Komet Potet vinker til kameramannen (FOCC-redaksjonen) og koser seg på sykkelsetet i det flotte været.


Linda og en Dølemo-dude i front og viser vei...! Linda hadde virkelig fått seg fet sykkel. "Den e heilt porno", fortalte ho stolt...! "Og snart får æ terrengsykkel au. Gledår mæ"...!


Tengel og Gruber i front....! Drar på i fin fart... Tengel hadde tydelig gode bein i dag og varsler med dette solid form før 2008 sesongen trer i kraft. PASS OPP for Turbo Tengel!


Mafioso og Rykk fører an i front. Feltet passerer her Løddesøl...! Tengel ville gjerne stoppe i kiosken (Livi) for å kjøpe saftis i vårsola, men Mafioso styrer feltet med jernhånd videre! "Blir ikkje stopp før Jomås", sier Mafioso! "Jomås, tenker alle gutta i FOCC i kor" Hvor i helsikke er det"....!


Flott gjeng på tur, og humøret er upåklagelig! Dølemogutta henger også godt med...! Sikkert godt å bytte ut lengdeløpskøytene med sykkel. (?)


Flott foto i action! Mafioso og Tengel i storform og i strålende humør! "Ikkje hver dag en får muligheten til å sykle sammen med selveste FOCC, så dette er skikkelig moro", forteller Turbo Tengel. For den observante leser, så ser man at Tengel har FOCC-cap under hjelpen! En liten FOCC`er i Tengel antagelig (?)


Rykk hadde kjøpt inn RØDBRUNE bananer! "Kjøpte de i Stavanger, på Ultra! Noe nytt som er kommet. Sinnsykt gode!, kommenterte Rykk bestemt" Espen Rykk spurte også om Linda ville ha en banan, men hun takket høflig nei. (naturlig nok).


Med på dagens trenigsøkt var også Sykkel-Bent på sin liggesykkel.
Se hans nettside http://www.sykkel-bent.no/

Like etter Reiersøl Planteskole gikk det virkelig unna i front. FOCC og Mafioso fikk dermd en solid luke til Tengel og Co i hovedfeltet. "Hvor ble det av feltet", utbryter Ket Komet oppgitt. "Trodde de hang med jeg".. "Merkelig". 
Mafioso er helt enig, og kommenterer videre: "Skal si dere virker sprege gutter!  "Dere har tydeligvis trent bra i vinter".

Etter 82km på sykkelen var dagens økt over! Flott tur! Gleder oss til flere sykkelturer denne påska! 

Vi sykles! På gjensyn!

Søndag 16 mar 2008Alle (306)
2021 (1)
2019 (4)
2018 (1)
2017 (8)
2016 (18)
2015 (31)
2014 (22)
2013 (19)
2012 (23)
2011 (20)
2010 (26)
2009 (41)
2008 (45)
august (10)
juli (2)
juni (4)
mai (5)
april (7)
mars (8)
januar (3)
2007 (43)
2006 (4)
LocaToWeb - GPS sporing i sanntid til din mobil