Nyheter

Frode Frekvens ønsker våren velkommen

Onsdag 2. april var det endelig tid for vårens første tur på landeveien for Frode Frekvens. FOCC avd. Nord har hatt en lang og kald vinter, men endelig var det tid for å si adjø til Kong Vinter, snøføyk og slaps, og ønske vårens forfriskende og milde bris velkommen. Spennende var det også å se om treningen gjennom vinteren hadde gitt resultater. Frekvens bestemte seg for å ta et par timer på sykkelen, og ikke låse seg fast til et program for dagens økt. Her skulle sykkelgleden settes i fokus, så fikk intervaller være intervaller for denne gang…


Flott vær i Trondheim denne onsdags ettermiddagen. I bakkant skimtes Trondheimsfjorden og
Nord-Trøndelag med snø på fjellene. 


Frekvens var i storslag denne aprildagen og nyter utsikten langs landeveien.


Flere steder langs dagens løype var det fortsatt mye is og snø, men veien var stort sett tørr og fin. Slike kontraster gjør turen ekstra opplevelsesrik, og ikke minst er man glad for endelig å være ute igjen.

 
Det ble også tid til et par pauser under turen. På bildet over ser vi Frekvens nyte utsikten over Trondheims-fjorden mens han drømmer om å snart sykle ritt igjen sammen med resten av gutta i FOCC. Dessverre får han ikke mulighet til å delta med resten av Fevik-gjengen under Bukken eller CLT, da masteroppgaven har fult fokus denne våren.


Frekvens er forøvrig også kjent som Frode Fravær blant resten av det gule toget. Etter at klubben ble stiftet har nemlig den glade sørlandsgutten studert i Trondheim og vært fraværende ved de fleste anledningene, men til høsten blir det nok andre boller…

 
Turen rundt Byneset er en attraktiv runde for syklistene i Trondheim. Turen går store deler langs fjorden og utsikten er upåklagelig. For syklister med interesse for norsk litteratur og Anne B. Ragde, kan det nevnes at dette er området hvor trilogien om familien Neshov finner sted.

 
Frekvens klyver bakkene og tester formen. ”Kroppen kjentes frisk og rask, og jeg tror nok at vinterens trening har gitt gode resultater”, kommenterer Frode. Gjennom vintermånedene har NTNU-studenten trent 3-4 ganger i uken, hvorav 2 økter har vært sykkelrelatert. 1 økt på balanserulle (4x10 min intervall sone 3) og 1 økt i spinningsal (styrketråkk 5x4 min). De andre 2 øktene har vært enten jogging, badminton eller fotball i kombinasjon med styrketrening.Hard Rocxen koste seg også på dagens tur, og holder fortsatt hva den lover. En lett, rask og balansert sykkel. Dette er forøvrig sykkelen som også Ket Komet, Kaptein Rykk, Huntermeister og Krise sykler på. Perfeksjonisme på to hul i følge www.hardrocx.no.


Årets jomfrutur gikk fra Moholt-Ila-Byneset-Klett-Heimdal-Bratsberg-Moholt. En flott tur på ca 69 km.


Ingenting å utsette på været denne dagen. Fortsatt snø i veikanten, men heldigvis bare fine veier!

 
Frode smiler til kamera og sender hilsen, mens han koser seg med en matbit. For anledningen hadde han med seg sin favoritt mat på ryggen, Martes hjemmesmurte tapas. Mmmm, herlig!

Rittsesongen for Frekvens starter 22. april. Da er det tid for ”Vårspretten”. Et temporitt som er en del av Sør-Trøndelag Mosjons- og Bedriftsidrettskrets (STMBK) sin ritt-karusell. 4. mai arrangeres Trønder-klassikeren ”Byneset-Klæbu” av sykkelklubben Trondhjems Velocipedklub, bedre kjent som TVK. Dette rittet er 85 km langt og veldig likt Bukkene Bruse. 8. juni planlegger Frode å delta i rittet ”Trondheimsfjorden Rundt” som er 196 km langt og total stigning på 2027 m. Dette er et ritt ikke ulikt Sørlandets og KCK sitt Color Line Tour som er 213 km og som i følge Sykkelmagasinet har en total stigning på 1720 høydemeter. 21. juni er det endelig klart for å møte gutta i FOCC igjen for å sykle Lillehammer-Oslo.

Frode Frekvens sender sykkelhilsen til alle, og ønsker spesielt det gule toget lykke til med deltagelsen i Bukken og CLT.

KNUS PÅ!

Fredag 04 apr 2008Alle (306)
2021 (1)
2019 (4)
2018 (1)
2017 (8)
2016 (18)
2015 (31)
2014 (22)
2013 (19)
2012 (23)
2011 (20)
2010 (26)
2009 (41)
2008 (45)
august (10)
juli (2)
juni (4)
mai (5)
april (7)
mars (8)
januar (3)
2007 (43)
2006 (4)
LocaToWeb - GPS sporing i sanntid til din mobil