Nyheter

Det gule og svarte toget stoppet av snøvær!

En god gjeng møtte lørdag kl 10 og var klare for en fin sykkeløkt. Dessverre var ikke værgudene på vår side, men tross kulde og nedbør valgte vi å sykle Bukkenrunden. Ca 20 syklister hadde møtt opp i Kryssen i dag. En del fra GSK, men også mange FOCCere hadde funnet veien. Godt å bevise at FOCC ikke bare sykler når sola skinner! 


Et vakkert syn å se Haakon i ny FOCC outfit. Den avsatte Sykkelsesong-kapteinen syntes det var merkelig å ikle seg gult og svart, men ble fort varm i trøya! "Hvis du spør meg hvilken farge som er finest av gult og rosa, så er jeg usikker, men i dag føltes det bra å sykle i gult og svart, kommenterte Krompen...! Til venstre ser vi kompisen/kollegaen til Haakon, medbringt denne helgen fra Oslo/Rye for å sykle i Syden!


Anita "Senorita" hadde også funnet veien til Kryssen i dag! "Jeg ser frem til å sykle ute, men er litt skeptisk til dagens vær", forteller Anita! "Er nødt å stille opp på disse treningene for å måle krefter med Kristoffer Krise, som er min største rival om 2 uker i Bukken".  


Dag Otto hadde lagt danseskoa på hylla denne lørdagen, og stilte med friskt mot og gode bein på dagens trening!
MEN da vi møtte veier med snø og slaps like før bakkene ned mot Søre Herefoss, valgte gruppa å snu! "Dette e nesten som engang e sykla Italia rundt på 90-tallet... kaldt og forferdelig! Nei, det e nok bare å snu gutter", utbrøt Dag Otto bestemt! Vi gjorde selvsagt som den tidligere sykkelproffen anbefalte, og satte kursen tilbake mot Kryssen!


Rykk viser tommel ned pga dårlige forhold...! "Dette ekkje bra Stanley! Slaps og snø funker dårlig med racersykkel", kommenterte FOCC kapteinen. I bakgrunnen ser vi Kim "Krampe" i ferd med å snyte nesa si...!


Da vi ankom Kryssen på tilbakeveien, dro samtlige GSK`ere hjem i dusjen! FOCC derimot hadde andre planer, og syklet til Temse for å kjøre noen tempodrag! Før vi satte igang sikret vi å få i oss litt solid føde og næring! Ket Komet er i godt humør! Haakon som kommer fra Sykkelsesongen er ikke vant med like tøffe og lange treningsøkter, men tilpasset seg fort det maskuline treningsmiljøet i FOCC. "Dette er ikke sykkelklubben for syklister uten hår på beina", uttalte Haakon etter dagens økt.


Dette bilde var som å se Kim etter målpassering i Trondheim-Oslo. Våt, kald, men fornøyd og i godt humør!
PS! Kim, tross sin solide revisorlønn, så har han fortsatt solbrillene han kjøpte på Grimstadmessa i 1992.
"Funker som F..." kommenterer Kim, og har ingen planer om innkjøp av nye glasses!


Stanley ser sliten ut før tempodraga, mens Ket Komet koser seg med sjokkis! "Mmm Troika e godt" mumler Ket.


Espen i fin positur på vei hjem til Lauvåsen! Du ser godt ut Rykk...!

Lørdag 12 apr 2008Alle (306)
2021 (1)
2019 (4)
2018 (1)
2017 (8)
2016 (18)
2015 (31)
2014 (22)
2013 (19)
2012 (23)
2011 (20)
2010 (26)
2009 (41)
2008 (45)
august (10)
juli (2)
juni (4)
mai (5)
april (7)
mars (8)
januar (3)
2007 (43)
2006 (4)
LocaToWeb - GPS sporing i sanntid til din mobil